Ansiktsbehandlingar

Avslappnande ansiktsbehandling

Lyxig och avslappnande ansiktsbehandling med produkter från Maria Åkerberg. Ansiktsbehandlingen görs enligt din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, peeling, peel-off mask samt avslappnande massage för huvud,ansikte,dekoltage och händer. Behandlingen passar utmärkt för dig som vill komma på en avslappnande stund.

Pris: från 70€

Vi är auktoriserade Maria Åkerberg åtrförsäljare. Till vår avslappnande ansiktsbehandling används produkter från Maria Åkerberg deepskin organics. Produkterna är av hög kvalité, cruelty free och giftfria. Produkterna tillverkas i Frillesås, Sverige. De flesta råvaror som används till produkterna inköps från lokala odlare och aktörer. Efter din behandling med Maria Åkerbergs produkter bör du inte använda produkter som innehåller mineralolja och silikoner eftersom det stör reultatet av hudvårdsbehandlingen.


Djuprengörande ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling för problemhy samt för hudförbättring. Produkter väljs ut enligt behov av behandling. I behandlinegn ingår bl.a. ultraljud och ljusterapi.

Ultraljud (ultrasonic skin scrubber) passar alla hudtyper. Peeling med ultraljud löser upp döda hudceller och öppnar upp porerna för att på ett effektivt sätt rengöra pormaskar och finnar. Portömning med ultraljud skadar inte huden och lämnar inga irritationer, därför passar ultraljud behandling även för känslig hud, hud med rodnad och reaktiv hud. Efter rengöringen masseras ett serum in i huden med samma ultraljud som gör att serumet masseras in djupare i huden.

LED-ljusterapi är en ej invasiv behandling där man med hjälp av djupverkande LED-ljusenergi sätter igång kroppens egen naturliga cellförnyelse och därmed kan föryngra och reparera huden. Det är en behandling som fungerar mot solskador, rosacea, acne, eksem, psoriasis, sårläkning samt för att minska ärr. Vi väljer färgen på LED-ljuset så att det anpassas enligt de reslutat som du önskar av behandlingen och som passar din hudtyp. Under ljusterapin får du njuta av en lugnande ansiktsmask.

Efter behandlingen kan huden vara lite röd eller rosig men borde avta inom 1-2 timmar efter behandlingen.

Pris: 85€


Mesoterapi

Mesoterapi kan hjälpa dig som har rynkor, små ärr eller bara acne, torr hy att föryngra huden och få ett fräscht ansikte, händer eller hals. Mesoterapi är en djupverkande behandling som inte kräver någon kirurgi. Det är effektiv nålbehandling som innehåller multi vitaliserande näringsprodukter, så som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och vitaminer.

Ansikte 100€

Ansikte och hals 120€

Ansikte, hals och dekollage 135€


Ansiktsbehandling, Dermaplaning

Dermaplaning är en exfolierande ansiktsbehandling som med hjälp av en steril skalpell tar bort hudens översta lager. Dermaplaning tar bort döda hudceller och fjun. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får ett ungdomligare utseende med massa lyster.

Pris 95€