Site icon Mirage Skin & Body

LPG BEHANDLINGAR

LPG Behandling

LPG är en utmärkt behandlingsform för olika smärt- och spänningstillstånd i kroppen samt för att stimulera metabolismen och vätskecirkulationen. Därutöver främjar den tillfriskningsprocessen efter skador. Fast LPG-behandlingen är en apparatbehandling känns den behaglig och avslappnande, och dess olika former lämpar sig därför även för rätt akuta smärttillstånd. LPG Behandling utförs av specialutbildade LPG terapeuter.

Behanlingens effekter:

-Förbättring av blodcirkulation och lymfasystemets funktion

-Lindrande av olika smärttillstånd

-Ökad ledrörlighet

-Reducerar musklers spänningstillstånd och kramper

-Minskar stramhet och irritation som brännskador och ärrvävnad förorsakera huden

30min
45€
  • 6 x 30min 250€
40min
60€
  • 6 x 40min 335€

LPG Lymfmassage

Det är skonsamma och välgörande behandlingar som på ett naturligt sätt ökar cirkulationen, cellmetabolismen, lymfdräneringen och utrensning av slaggprodukter ur kroppen. Överfödig vätska dräneras. Eventuell smärta i muskler och leder reduceras. LPG är en unik massagemetod och kan liknas vid bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vakuumsug masserar hela kroppen. Blodcirkulationen stimuleras och får igång kroppens system.

30min
45€
40min
60€

LPG Sport

LPG Sport där Muskler, leder och bindvävnad får en intensiv massage. Vår LPG sport massage utförs av utbildade terapeuter inom LPG. Genom att behandlingen hjälper kroppen med att rensa ut slaggprodukter och mjölksyra går det att prestera bättre. När du tränar hårt går det även att återhämta sig snabbare inför nästa träningspass. Tekniken hjälper till att mjuka upp och stretcha. Det gör att spändhet kring leder släpper och mobiliserar vävnad och senor helt utan smärta. Resultatet är en ökad rörlighet. Med hjälp av LPGs teknik ökar de motoriska funktionerna, cirkulationen blir bättre och kroppen dräneras på slaggprodukter. Kombinationen gör att idrottare och den som tränar mycket kan prestera bättre. LPG sport massage med sin unika teknik hjälper efter intensiv träning, Framför allt när det kan kännas i muskler. Bland annat lindras smärtan och stelheten, musklerna återhämtar sig snabbare. Elitidrottare använder denna typ av massage för att kunna träna mer intensivt. Behandlingen går att göra både efter och innan träning. Innan träning hjälper LPG-massage att värma upp muskler och leder. Efter hjälper behandlingen till snabbare återhämta sig och förebygger skador.

Andra fördelar är:

-Hjälper kroppen att fördriva slagg och överflödig vätska.

-Ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen.

-Stretchar behagligt muskler och bidrar till muskelutveckling.

– Hjälper till att motverka och bli av med celluliter och få en jämnare hud.

-Är bra för att behandla ärrvävnad, utvändig och invändig.

-I kombination med en sund livsstil och hälsosam kost kan LPG sport massage bidra till att forma kroppen.

Våra utbildade terapeuter som är diplomerade på LPG-massage tar fram ett personligt behandlingsprogram som gör att du når dina mål.

30min
45€
40min
60€
60min
70€

LPG Beauty

LPG Beauty är en skonsam och välgörande behandling som på ett naturligt sätt ökar cirkulationen, cellmetabolismen, lymfdräneringen och utrensningen av slaggprodukter ur kroppen med hjälp av maskinell teknik. Massagen stretchar bindväven och celluliter reduceras.

Behandlingsresultat:

-Ökad blodcirkulation

-Reduktion av celluliter

-Förbättrad hudstruktur

-Reducering av rynkor

-Kroppsformning/uppstramning

40min
60€
  • 10 x 40min 565€
60min
70€
  • 10 x 60min 655€


Exit mobile version