Site icon Mirage Skin & Body

Hudförbättring

Resultatinriktad hudvård som anpassas enligt dina behov och förutsättningar. Boka en kostnadsfri konsultation före du bokar en behandling till specialhudvård så kan vi skräddarsy din behandling. Alla våra specialbehandingar utförs av utbildad kosmetolog eller sjukskötare.

Mesoterapi

Mesoterapi kan hjälpa dig som har rynkor, små ärr eller bara acne, torr hy att föryngra huden och få ett fräscht ansikte, händer eller hals. Mesoterapi är en djupverkande behandling som inte kräver någon kirurgi. Det är effektiv nålbehandling som innehåller multi vitaliserande näringsprodukter, så som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och vitaminer.

Pris:

Ansikte100€

Ansikte och hals 120€

Ansikte, hals och dekollage 135€


Dermaplaining

Dermaplaning är en exfolierande ansiktsbehandling som med hjälp av en steril skalpell tar bort hudens översta lager. Dermaplaning tar bort döda hudceller och fjun stimuleras cellförnyelsen och huden får ett ungdomligare utseende med massa lyster.

Pris: 90€


Ansiktsbehandling med djuprengöring

Djuprengörande behandling för problemhy samt för hudförbättring.
Produkter väljs ut enligt behov av behandling. Djuprengöring med ultraljud och ljusterai. Priset kan justeras ifall
utökat behov och önskemål finns utöver grundpaket.

Pris: 85€


Kemisk peeling

Kemisk Peeling (djuprengöring och mask ingår). Ger en djup stimulering och ger en exfolierande effekt som motverkar åldrande och akneärr. Behandlingen är perfekt på åldrande hud eftersom den innehåller essentiella aminosyrar och vitaminer som huden behöver. I vår acnebehandlingsserie ingår även ljusterapi och djuprengöring.

Pris:

Serie 4 ggr, 70 €/gång.


Plasmabehandling

Plasmabehandling för att reducera synliga ålderstecken. Den stramar och lyfter huden med omedelbar resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk och icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Behanlingsresultatet är permanent men åldrandet v huden fortsätter normalt och det kräver omårdnad av huden för att bibehålla resultatet.

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Området kan kännas ömt och svida. En brunaktig mönster kan vara synlig de första dagarna. De brunaktiga mönster bildas till skorpor som faller av efter 5 – 7 dagar. Räkna med att du kanske vill vara ledig från jobb eller inte har något viktigt event inbokat åtminstone 7 dagar efter behandlingen.

Kontraindikationer

 • Kortisoninjektioner under den senaste månaden
 • Blodförtunnande medicin
 • Cancer
 • Hepatit
 • Graviditet eller ammande
 • Allergi mot vanliga bedövningsmedel
 • Hudskador
 • Botox och fillers på området som skall behandas. Minst 2 månader passera före plasmabehandling kan utföras.
 • Användning av kortison (det tar längre tid att få resultat)
 • Autoimmuna sjukdomar

Pris: Från 80€

Övre ögonlock 100€

Undre ögonlock 100€

Övre och undre ögonlock 170€

Bekymmersrynka 80€

Område kring munnen 120€

Delområden eller flera områden pris enligt konsultation


Viridex RF

Viridex ® RF – tar omedelbart bort ytliga kärl med termokoagulering, en teknik som får kärlväggarna och blodkärlet att koagulera på ett säkert och snabbt sätt. Viridex ® RF är en effektiv utrustning som arbetar med Radiofrekvens för att reducera ytliga ådernät direkt! Resultatet syns genast och är bestående.

Pris från 40€


Diatermi

Diatermi permanent hårborttagning. Man för ner en nål i hårfollickeln och bränner på de blodkärl som försörjer hårsäcken med näring.

Pris enligt mängd, från 20€


IPL- hudförbättring eller hårborttagning

IPL behandling för hårborttagning, solskador, acne, hudförbättrande

Permanent hårborttagning ansikte, enligt storlek område 60-160€

Behandling av solskadad hud och fläckar, enligt mängd 40-100 €

Behandling av acne 80-110 €

Hudförbättring 95-105 €

Före du bokar tid till en IPL behandling vill vi att du bokar tid för konsultation där vi går igenom dina önskemål och en eventuell behandlingsplan. En IPL behandling kan behöva upprepas beroende på individuella faktorer.


Cryobehandling

CryoPen är ett verktyg som fryser bort godartade hudförändringar. Kryo betyder frysning och är en populär metod världen över. Behandlingen ger snabba resultat, är snäll mot huden och kan reducera många olika typer av hudförändringar.

Med cryopen kan vi behandla:

 • Leverfläckar
 • Hudflikar
 • Fibrom
 • Hemangioma, jordgubbsmärke
 • Pigmentfläckar
 • Seborroisk Keratos

Priser från 25 euro beroende på mängd/delområde

Exit mobile version